Har du råkat ha sönder skärmen på din smartphone? Är LCD-displayen skadad eller besväras du av sprickor i skärmen? Eller så kanske du fått en vattenskada på telefonen? Ingen fara, det händer oss alla. På MobilToppen hjälper vi dig att reparera din telefonskärm fortast möjligast!
Vi utför skärmbyten i olika kvalitetsklasser och till olika priser, du kan välja mellan en skärm i originalkvalité eller en billigare skräm med en annan kvalité. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att vi använder marknadens bästa reservdelar och har som mål att hålla oss till originalkvalitén! Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Har du problem med laddningen på telefonen? Laggar det eller går det segt? Då kanske du behöver se över telefonens laddningsport. På MobilToppen kan vi hjälpa dig att se över problemet och byta ut laddningsporten. Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Hur ser din telefons bakstycke ut? Har den tagit skada av att telefonen tappats? Kanske har du börjat få en glipa mellan telefonens delar eller så har du fått inbuktningar på skalet? Ge din telefon en riktigt ansiktslyft och byt ut ditt bakstycke så får du en telefon som åter ser ny ut. På MobilToppen hjälper vi dig att förlänga livet på din telefon!