Mobilreparatör Örby

Mobilreparatör Örby

Mobilreparatör Örby. Vi är certifierade och auktoriserade av alla större mobiltelefontillverkare. Hos oss är din mobil och dess data i trygga händer. Det lovar vi! Mobilreparatör Örby, välkommen till Mobiltoppen!

Vi använder tillverkarnas originaldelar för att inte skada din fabriksgaranti. Dessutom lämnar vi garanti på utförd service. Vi utför skärmbyten av olika kvalitetsklasser och till olika priser, du kan välja givetvis välja en billigare skärm om du vill det. Vår butik ligger mitt i Högdalens centrum, hitta till oss här!

I vår butik i Högdalen centrum nära Örby så löser vi det mesta medan du väntar. Om du har frågor eller undrar över något är det bara slå oss en signal eller komma ner till butiken så hjälper vi dig att reda ut dina frågetecken. När du behöver en mobilreparatör Örby så har vi även ett utbud av mobiltillbehör som du kan behöva till mobilen. Skulle du istället vilja titta på en begagnad mobil som är noga testade och renoverade för bästa kvalitet så har vi det med.

Mobilreparatör Örby – Snabbt & smidigt medan du väntar

När du behöver en mobilreparatör Örby så erbjuder vi alltid fasta priser så du slipper obehagliga överraskningar. Snabb service så du är snabbt fullt utrustad igen med all teknik du behöver, ingen ska behöva vara utan mobil. Mobilen är så viktig idag då vi inte bara använder den för att ringa utan gör alla vardagliga ärenden med den.

Expertis och erfarenhet av alla märken och alla problem – du kan vara säker på att din enhet är i trygga händer. Vi byter glas på din iPhone, HTC One, Nokia Lumia, Samsung Galaxy, Sony Xperia och LG smartphone och surfplattor. Har du svårt att komma ner till butiken eller har ont om tid så reparerar vi mobiler i hela Sverige – snabbt och tryggt via postorder. Mobilreparatör Örby.

Vi lagar även datorer – läs mer på Datorreparation! Vi är en trygg servicepartner för företaget!

Vår butik ligger mitt i Högdalens Centrum & vi lagar det mesta medan du väntar. Varmt välkommen!